Bilder från Eslöv och övriga världen

Cyklistbänk i #blogg100

Som på den här bilden känns det just nu. Jag har haft möten tre kvällar i rad varav två där jag måst sitta koncentrerad och skriva protokoll. Det är nästan lite för mycket. Förresten skrev jag även på vår arbetsplatsträff i eftermiddags fast då var jag mer alert.

Jag föredrar att skriva protokoll direkt på datorn så är det liksom gjort och jag behöver inte försöka tyda mina handskrivna kråkor efteråt. Men i kväll blev det inte så eftersom jag fick rycka in som ersättare och inte hade förberett något. Så nu har jag suttit och skrivit ihop protokollet på datorn trots att jag är så trött. Ville göra det medan mötet fortfarande fanns kvar i tankarna för det är så himla lätt att glömma. Nu är protokollet klart och efter att jag publicerat det här blogginlägget slänger jag mig i sängen. Inte på någon bänk inte.

Nedanstående bild tog jag 2010 i New York, en lördag när det var full aktivitet i Central Park. Cyklisten var alldeles säkert enormt trött.

Cyklist liggande på bänk med cykeln bredvid sig.

Inlägg 47 i #blogg100