Reseplanering i #blogg100

Idag har jag ägnat en del av dagen åt att läsa på om nästa resa. Den går inte till det land där jag för drygt ett år sedan tog den här bilden, men det här motivet har ändå samband med kommande resa. Fast det är nog svårt för dig att veta på vilket sätt. Jag berättar mer i juni.

Blandade skyltar i Melbourne

Inlägg 36 i #blogg100

Publicerat i Japan 2015 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

9 Responses to Reseplanering i #blogg100

 1. Anita Malta säger:

  Att planera en resa är nästan lika spännande som resan i sig ! Australien har alltid lockat men ligger liite långt bort, är så stort och känns nästan lite ogripbart. Blir nyfiken på vart det bär och kan inte för allt i världen inte finna ledtråden via din bild 😉
  Det här inlägget passar perfekt till Skyltsöndag där Beate numera håller i trådarna. Saknar Veckans fönster… Må så gott 🙂

  • Susanne säger:

   Vart resan går finns i klartext, dock inte i bilden. 😉

   För att hitta sambandet i bilden måste man känna mig ganska väl.

 2. Johanna säger:

  Mäh, du menar inte på fullt allvar att jag ska vänta till juni… näpp, det får inte vara sant!
  NO ENTRY låter ju som Nord-Korea men jag tror inte att du är på väg dit… känns inte riktigt som en Sassa-semester. 🙂
  P.S. Många spännande skyltar och på helt rätt dag dessutom. 😉

  • Susanne säger:

   Som jag just skrev till Anita, så får du ta fram glasögonen och läsa lite noggrant så hittar du resmålet. 😉

   Nordkorea vore väl ett annorlunda resmål. Della var ju där för ett tag sedan.

 3. Sven säger:

  jag vet jag vet jag vet *haha*

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.