I kväll är det dags att ta farväl i Fredrik Wass utmaning att blogga hundra dagar i rad. Det blir nog inga fler gånger för min del. Hade en tanke på att få upp dagsfärska bilder, men det har blivit många gamla foton i stället. Idag blir det däremot alldeles färska bilder, tagna för bara en liten stund sedan då jag gick en promenad för att plåta näsduksträdet som nästan blommat över i Stadsparken. Så med några näsdukar vinkar jag farväl till årets blogg100.

Näsduksträdet i Stadsparken

Bakom näsduksträdet syns lekplatsen i Stadsparken och längre bak lagerhuset.

Närbild på en näsduksblomma

Närbild på näsduksblommorna som börjar bli bruna i kanten och snart ramlar av.

Skylt vid näsduksträdet

Näsduksträdet kallas också duvträd på svenska. På latin heter det något helt annat.

Inlägg 100 i #blogg100