Dag 3: Bland japanska dansare i Uenoparken, Tokyo

Idag sken solen från en klar himmel och plötsligt blev det rejält varmt. Japanerna tog fram parasoller i stället för paraplyer och strosade runt i skuggan.

Vi for iväg till Ueno, där många saker händer en lördagseftermiddag. Jag väljer att visa de här japanska dansarna som roade många besökare i parken.

Porträttbild på kvinnlig dansare i kimono Porträttbild på manlig dansare i kimono Porträttbild på kvinnlig dansare i kimono

Publicerat i Japan 2015 och taggad , , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Dag 3: Bland japanska dansare i Uenoparken, Tokyo

  1. Sven säger:

    ni blev inte inbjudan att vara med och dansa? Brukar se de som håller på med quigong utanför stationen i Sydney och det är ju nästan som en dans det också när de håller på.

  2. Della säger:

    I den parken kommer jag ihåg att jag såg en liten dam som kom vandrande baklänges. Hon var skicklig! Och en blind hund som kom åkande i en shoppingkasse för sig själv. Husse puttade iväg den som hunden kom åkande i en väldig fart. Det såg märkligt ut. 🙂 Så nog händer det grejer där. Kul att se dina fina bilder.

  3. Della säger:

    Vad har du för objektiv här?

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.