Dag 15: Kyoto Tower i kvällsljus

I morse lämnade vi Naha med Japan Airlines halvfulla plan mot Osakas flygplats Itami. Därifrån tog vi flygbussen till Kyoto. I kväll gick vi till järnvägsstationen för att lösa in våra Japan Railway Pass som gäller i fem dagar och med vilka vi reser fritt på de allra flesta tåg i regionen Kansai, där Kyoto ligger, samt även mot Hiroshima. På vägen till stationen såg vi hur Kyoto Tower alldeles i närheten lystes upp i solnedgången. I stationsbyggnaden reflekterades också tornet. När vi kom ut igen från stationsbyggnaden såg och hörde vi hur vattenfontäner i olika färger lekte till tonerna av klassisk musik.

Kyoto Tower i solnedgången Kyoto Tower reflekteras Färgad fontän

Publicerat i Japan 2015 och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 15: Kyoto Tower i kvällsljus

  1. Della säger:

    Jaaa! Där har jag också stått. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.