Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 21: Kansai flygplats några dagar efteråt

Det här inlägget skulle jag ha publicerat redan i onsdags, men det har inte blivit så. I onsdags lämnade vi alltså Japan, men det är alltid jobbigt med den där jetlagen och inte förrän idag har jag kommit in i hyfsat rätt tid, kanske för att jag idag började jobba igen efter semestern. Först i kväll laddade jag in de foton jag tog på flygplatsen i onsdags morse, japansk tid, då vi väntade på planet som skulle ta oss till Helsingfors för byte till Köpenhamn. Det var en ganska händelselös resa och det kändes allt lite konstigt att plötsligt vara hemma igen och förstå allt som skrivs och talas runt om och inte längre vara omgiven av de japanska tecknen, oförståeliga för oss.

Kansai är Osakas internationella flygplats och ligger på en konstgjord ö söder om staden. Konstruktionen är lite speciell med dess balkar som går överallt. På de här bilderna ser du lite grann hur det ser ut. Kansai är också namnet på den region där både Osaka och Kyoto ligger.

Balkar inne på flygplatsen Flygplatsen inifrån