Dag 21: Kansai flygplats några dagar efteråt

Det här inlägget skulle jag ha publicerat redan i onsdags, men det har inte blivit så. I onsdags lämnade vi alltså Japan, men det är alltid jobbigt med den där jetlagen och inte förrän idag har jag kommit in i hyfsat rätt tid, kanske för att jag idag började jobba igen efter semestern. Först i kväll laddade jag in de foton jag tog på flygplatsen i onsdags morse, japansk tid, då vi väntade på planet som skulle ta oss till Helsingfors för byte till Köpenhamn. Det var en ganska händelselös resa och det kändes allt lite konstigt att plötsligt vara hemma igen och förstå allt som skrivs och talas runt om och inte längre vara omgiven av de japanska tecknen, oförståeliga för oss.

Kansai är Osakas internationella flygplats och ligger på en konstgjord ö söder om staden. Konstruktionen är lite speciell med dess balkar som går överallt. På de här bilderna ser du lite grann hur det ser ut. Kansai är också namnet på den region där både Osaka och Kyoto ligger.

Balkar inne på flygplatsen Flygplatsen inifrån

Publicerat i Japan 2015 och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Dag 21: Kansai flygplats några dagar efteråt

 1. Margareta säger:

  Häftigt byggnadsverk, kul att se annat än lådor (typ sturup)
  Har du tips till mig vad jag ska tänka på, vad jag inte får missa att se i Tokyo eller annat du vill dela med dig av så kan du väl höra av dig på fb!
  Jag ser fram mot fler berättelser här

  • Susanne säger:

   Åh, det finns ju så fantastiskt mycket att se och vi hann ju inte med så mycket som vi skulle velat. En sak jag rekommenderar är ju förstås att åka upp i The Metropolitan Government Building i Shinjuku. Det är dessutom ett gratisnöje. Skriver mer på Facebook. 🙂

 2. Det har varit kul att följa dig på din resa. En del kände jag igen, en del hade jag glömt bort och blev påmind om och annat var helt nytt. Trevligt och som vanligt fina bilder!

  • Susanne säger:

   Visst är det intressant att se andras bilder och läsa om platser där man själv varit. Kul att du gillade det jag visat. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.