I måndags for vi iväg med tåget till Rho Fiera i Milano där världsutställningen Expo 2015 har hällt hus sedan den 1 maj i år. Den sista oktober plockas alla länders paviljonger ner. Expo 2015 har varit välbesökt och dagligen har väl ungefär 150 000 personer gått in genom de många ingångarna där man kontrolleras precis som på en flygplats.

För att undvika de värsta köerna försökte vi vara där på förmiddagen då de öppnade. Trots det var det långa köer dels för att komma in men framför allt för att kunna ta sig in på de olika ländernas paviljonger. Vi gav upp köandet till de mest populära platserna och besökte mest de små ländernas utställningar. För att komma in på Italiens paviljong krävdes upp emot tre timmars köande.

Här några av bilderna jag tog.

Man vid passförsäljning

Köper man ett pass kan man få det stämplat hos de länders paviljonger man besöker.

Trädstaty med mängder av människor

Albero della Vita, Livets Träd, en skulptur som lyses upp av olikfärgade ljus på kvällarna.

Turkiets paviljong

Med tanke på vad som inträffat i Ankara idag, får du se Turkiets vackra paviljong.