Dags för #blogg100 2016

För fjärde året i följd tänker jag delta i Bisonblogs utmaning att blogga hundra dagar i följd. I morgon startar jag och många andra med mig. Det blir fjärde året för mig. Två gånger har jag fullföljt och en gång hoppade jag av. Undras hur det blir i år. Jag försöker i alla fall även om jag nog känner mig ungefär som på den här bilden, en smula tveksam till om jag klarar utmaningen. Vill du vara med kan du också anmäla dig – här.

Jag framför datorn

Publicerat i Mänskligt och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dags för #blogg100 2016

  1. sven säger:

    Inte lönt att jag anmäler mig, jag vet att jag kommer misslyckas efter en eller två dagar 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.