Team Eslöv IK möter Skuru IK

Igår plåtade jag för första gången vårt damhandbollslag Team Eslöv, inbjuden av Sven som alltid är på plats vid varje viktig handbollsmatch. Team Eslöv mötte Skuru vilket väl inte gick så bra. Matchen slutade 19-22. Här lyckades jag fånga ett av de fyra mål Ida Kellokoski-Adamsson gjorde i matchen.

Ida Kellokoski-Adamsson skjuter på mål Ida Kellokoski-Adamssons boll går förbi Skurus målvakt.

Publicerat i Sport och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Team Eslöv IK möter Skuru IK

 1. sven säger:

  Nu har du riktigt blodad tand 😉 du kan täcka upp för mig på fredagens herrmatch, den kan jag inte medverka på nämligen. 🙂

 2. Johanna Hellgren säger:

  Hej!! Vad roligt att du tar bilder på damer i eliserien. Jag spelar för skuru och jag undrar om du har tagit flera bilder ifårn våran match mellan Eslöv som vi skulle kunna få ta del av? Mejla mig gärna!
  Ha det bra
  Mvh, Johanna

  • Susanne säger:

   Det var faktiskt enda gången jag tagit – än så länge. Det är mest fotokompisen Sven som brukar fotografera matcherna. Ska se vad jag har mer på den här matchen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.