Fotoutställning i #blogg100

Nästan hela kvällen har jag ägnat åt att göra i ordning gamla och nya foton, tagna i min hemstad, inför en utställning jag ska ha i maj och juni. Äntligen är jag klar och har skickat in bildfilerna till Crimson där jag brukar låta trycka upp mina foton de gånger jag gör det, vilket inte är speciellt ofta. Egentligen borde jag gjort klart det här för länge sedan men hur det är så har det inte blivit av förrän nu. Fast jag lovar att nästa gång jag ska ställa ut, då, då ska jag verkligen planera i tid. Hedersord.

Fotona lär komma innan veckan är till ända för Crimson brukar vara väldigt snabba med leveransen. Då är det dags att rama in dem och så ska väl allt vara klart inför den första maj då de ska hängas upp. Hoppas nu inget blev fel i beställningen bara.

Allra första gången jag ställde ut foton var i Stockholm hösten 1987. Jag hade på sommaren varit på en resa i diktaturens Chile (och Argentina) och hade med mig såväl diabilder som svartvita foton. Med hjälp av en chilensk fotograf i exil kopierade jag upp svartvita bilder till en utställning på ABF i Stockholm. Tyvärr hann jag inte se den själv eftersom jag gav mig iväg till Sandöskolan för studier inför resan till Nicaragua. Bilderna blev kvar i Stockholm men negativen har jag kvar någonstans.

Vattentorn mot blå himmel

Det här fotot ratade jag och det kommer alltså inte med på utställningen.

Och nej, jag får inget betalt av Crimson för att jag nämner dem här. Det är helt enkelt så att jag tycker de gör ett bra jobb, så lite cred får de ha. Bara de nu inte misslyckas med den här beställningen.

Inlägg 50 i #blogg100

Publicerat i Personligt och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Fotoutställning i #blogg100

 1. Jennie säger:

  Jag har också blivit rekommenderad att anlita Crimson, även Malin tycker de är bra, så jag kan inte annat än att hålla med dig! Ingen reklam utan bara positiv kritik!

 2. Mia säger:

  Lycka till med din fotoutställning. Skulle gärna vilja se den… Ska den finnas i din hemstad eller var? Hur länge? Jag har tankar på en Skåne-resa i år, men först litet längre fram i sommar… Finns den kvar då skulle det vara kul att kolla in den… 😉

 3. Mia säger:

  Förmodligen gör jag jag skåneresan i juni. Jag har tänkt åka till Citadellet i Landskrona, där det har funnits arbetsläger för fallna kvinnor första halvan under 1900-talet. Jag har läst boken ”Fallna kvinnor” och vill se ”slottet” som det är idag… I Skåne är korta avstånd så det ska väl gå att ta sig till Ystad också… 😉

  • Susanne säger:

   Fast min utställning är i Eslöv och inte i Ystad. 😉

   Rekommenderar även Skarhults slott som för tredje året i rad öppnar upp för en utställning om kvinnor och erotik efter att tidigare år presenterat den dolda kvinnomakten och barnen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.