Nu går det undan i #blogg100

Just nu går livet i racerfart och jag hinner inte riktigt med allt som är på gång. Jobbkalendern känns proppfull – fast det är den kanske inte egentligen, utan det är väl som vanligt bara jag som fyllt den med innehåll och tycker att jag ska hinna med alla åtaganden och önskningar från kollegor. Lunchen stoppar jag i mig på mindre än tjugo minuter och på fikarasterna rusar jag iväg och häller upp en kopp kaffe och springer tillbaka till skrivbordet för att fixa en massa saker samtidigt som jag sörplar i mig kaffet som till råga på allt hinner kallna innan koppen är tom eftersom jag glömmer den när jag koncentrerar mig på uppgifterna jag har framför mig. Nej, det börjar bli dags att ta itu med mig själv och lära mig att säga nej. Jag känner att irritationen kommer krypande och jag blir odräglig och inget trevlig alls att ha att göra med eftersom jag förväntar mig att även andra ska skynda på. Dags att ta en liten paus helt enkelt och inte dra upp takten ännu mer. Nu!

Och inte blir det heller något vidare blogginlägg i kväll. Huvudet snurrar av tankar på jobbet. Nu blir det några bilder från Dunkers i Helsingborg i stället för fler ord. Jag var där med fotogänget i början på mars för att bl.a. se utställningen med Vivian Maiers fantastiska gatufoton. Har du tillfälle, så gå dit.

Entrén till Dunkers kulturhus Utsikt från Dunkers kulturhus Personer på bänk tittar på film om Vivian Maier

Inlägg 51 i #blogg100

Publicerat i Personligt och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

3 Responses to Nu går det undan i #blogg100

 1. Mia säger:

  Häftiga foton. Gatufotografering där man identifiera människor känner jag mig tvehågsen till. Hur tänker du där? Jag har haft den diskussionen i en grupp en gång då det nu har blivit litet på modet med gatufotografering. Fina bilder i alla fall… riktigt häftiga

  Å du, var rädd om dig själv… jag har också varit i ekorrhjulet, men lever ett betydligt lugnare och behagligare liv idag! 😉

  • Susanne säger:

   Att fotografera på allmän plats är tillåtet och även publicering av bilderna såvida inte det är några kränkande bilder.

   Jodå, det ska nog bli bättre efter helgen. Har bara en jobbig dag att klara av i morgon. Det ska nog gå.

 2. Mia säger:

  Visst är det tillåtet… men… 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.