Tranor i Pulken i #blogg100

Nu blir det en liten paus i min personliga historia och jag visar några bilder från i lördags då jag var iväg till Pulken utanför Kristianstad och tittade på tranorna som hade samlats för att äta och dansa lite innan de begav sig vidare norrut. Tranorna räknas på kvällarna och kvällen innan vi var där, alltså i fredags kväll, räknade man in 8 000 tranor. Inte så många som vid Hornborgasjön, men ett ökande antal år från år. Jag har faktiskt besökt Hornborgasjön en gång och det var en upplevelse. Lika fint var det att se tranorna i Pulken. Dessa är två av många bilder jag kom hem med.

Flygande trana mot blå himmel Tranor i vattensamling

Inlägg 37 i #blogg100

Publicerat i Djur och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Tranor i Pulken i #blogg100

  1. Ulla Maria säger:

    Helt suveräna fotografier.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.