Men tjena bloggen! Lever du ännu? Man skulle ju kunna tro att du blivit alldeles trött på mig vid det här laget eftersom jag inte tittat till dig på över en månad och helt glömt bort att du finns. Att du letat upp en annan, lite mer omtänksam bloggare som faktiskt har tid med dig. Men tänk, du är mig trogen än och jag blir alldeles rörd. Och jag kan trösta dig med att det är fler som inte fått min uppmärksamhet den senaste månaden utan bara fått ligga i ett hörn. Min kamera. Den ligger där den ligger och har säkert glömt bort hur det var att bli inställd och hanterad av sin ägare. November har inte varit någon bra månad för fotokonsten här hemma. 

Eftersom tillståndet på fotofronten är så uselt har jag rotat djupt ner i arkivet och nådde ner till 2010 där jag hittade en bild från New York och som möjligen inte har synts här förut. Håll till godo med denna museala bild tills jag hunnit ta tag i den där bortglömda kameran igen.

Skulptur som "tittar" på personer på en bänk.