Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 3 i Havanna tar slut

Jo, till sist tog den tredje dagen i Havanna slut och jag gick upp på mitt hotellrum efter att ha ätit middag på en restaurang i närheten av hotellet. Det skulle jag inte ha gjort, åtminstone inte på den restaurangen, trots att jag varit där dagen före och ätit gott i trevligt sällskap, utan att något hänt efteråt.

På hotellrummet undersökte jag vilka TV-kanaler jag kunde se på och hur en kubansk nyhetssändning går till. Bara någon timme efter att jag kommit upp började jag få väldigt ont i magen, ja, rätt rejält värkte det så jag gick till sängs och försökte ligga så att det gjorde lite mindre ont. Värken gick över, men inte förrän jag tillbringat hela natten genom att springa fram och tillbaka på toaletten och tömt magen på alla håll och kanter. Ingen trevlig natt precis och illamåendet fortsatte in på torsdagen, den fjärde dagen i Havanna. Matt i hela kroppen lyckades jag ta mig ner till frukosten och hämtade lite frukt upp till rummet och la mig igen. Och där blev jag kvar ända till den femte dagen. Från den fjärde dagen i Havanna har jag alltså inga bilder alls. Kameran var helt enkelt för tung för mig.

En stol med "Santa Susanna"

Nej, det är inte min stol och det var inte på detta café jag åt.

Vågor

Solen går ner vid Havanna och vågorna har lugnat sig något.

Två män vid havet

Medan männen betraktar horisonten går solen snabbt ner.