Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 3: Kubaner vid Malecón

Som jag nämnt fastnade min kamera vid Malecón och det blev väldigt många bilder därifrån. Ja, jag bodde ju på hotell precis bredvid så egentligen är det inte så konstigt att mina blickar drogs dit hela tiden. Malecón är bortåt en mil lång om jag minns rätt. Jag gick inte hela, men faktiskt en större del av den. Alltid fanns det något att fotografera där, även mitt på dagen då solen gassade rätt så bra. Jag gick oftast i skuggan på andra sidan gatan. Risken att bränna sig i solen var stor de flesta dagar och jag kunde inte undvika det helt även om jag försökte.

Kvinna vid Malecón

Visst är det något speciellt att titta på vågornas kraft?

Man vid Malecón

Som sagt, havets dragningskraft är stor.

Trombonist och två män vid Malecón

De här kubanerna uppsökte skuggan och så fick jag höra lite musik.