Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 6 i Havanna stannade jag ”inne”, #blogg100

Den femte dagens långa promenad runt om i Havanna efter att dagen före varit sängliggandes, var kanske inte ett så speciellt lyckat företag. På natten var det dags att tillbringa tiden mellan sängen och toaletten igen och därför fick jag åter ta det lugnt en dag på hotellet. Men så dålig att jag behövde stanna i sängen var jag inte utan beslutade mig för att kolla in poolen på sjätte våningen. Dock utan att känna på vattnet utan jag satt i stället och småpratade med en svenska jag tidigare pratat med. Kameran hade jag med mig upp så några enstaka foton blev det också. Här kommer två av dem.

Poolen på taket

Inte var det någon välbesökt pool den här dagen då solen inte alls syntes till.

Utsikt över Havanna

Kupolen till höger tillhör Capitolio, en byggnad som var regeringsbyggnad fram till 1959. Nu renoveras den.

Inlägg 2 i #blogg100