Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 7 i Havanna hittade jag några annorlunda skyltar, #blogg100

Detta blir förmodligen det sista inlägget från min sjunde dag i Havanna, om du nu undrat över hur länge jag ska berätta om den sjunde dagen. Det kom ju fler dagar sen, närmare bestämt sju till. Möjligen har jag Kubabilder att fylla resten av blogg100-utmaningens 91 dagar. Vi får väl se.

Som jag tidigare skrivit om var Ernest Hemingway en flitig besökare på La Bodeguita del Medio och El Floridita, något de båda barerna säkert tjänar en hel del pengar på. Men Havanna har ju så många fler barer att besöka och ta en mojito på.

De här skyltarna tyckte jag var lite anti-Hemingway och väl värda att fotografera.
På den översta står det i översättning: ”Här var aldrig Hemingway”.
På den andra: ”Öppet från klockan 1.00 pm tills det tar slut”.
På den tredje: ”I den här världen full av chimärer… äter var och en skit på sitt sätt”.

Tre skyltar vid dörr

Inlägg 9 i #blogg100