Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 8 i Havanna användes en offentlig telefon, #blogg100

Är det någon som möjligen sett en telefonkiosk här i Sverige på sistone? Nähä, inte det. Nej, de är nog i stort sett utrotade nu när det stora flertalet invånare har mobiltelefon. I Havanna såg jag också en del kubaner använda mobiler, men de offentliga telefonerna var ganska många och jag såg även köer vid några av dem. Själv hade jag förstås med mig min mobil men använde den i stort sett endast för att surfa med det opålitliga wifi-nätet på hotellet. För att nå nätet behövde jag köpa ett litet kort med en kod att skrapa bort. Det kostade ungefär 20 svenska kronor för en timmes wifi. Varje gång jag kopplade upp mig fick jag en varning om att nätet var osäkert, något jag aldrig varit med om tidigare.

Flicka vid offentlig telefon

Inlägg 21 i #blogg100