Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 8 i Havanna såg jag en trött dam sitta på en trappa, #blogg100

Idag är jag trött.
Trött.
Trött.
Trött.
Det brukar vara så på fredagkvällar efter en hektisk vecka full av åtaganden. På fredagar kan de flesta av oss gå hem och slappna av och då kommer tröttheten som ett brev på posten. Nåja, det kanske inte är en alldeles lyckad liknelse nu när Postnord är ute i blåsväder, men du förstår säkert ändå.

Trött var förmodligen också den här kubanskan efter att ha ställt upp på många mobilfotograferingar. Möjligen kan hon också vara lite besviken över att kanske inte ha fått in så många pesos som förväntat. Ja, det kan rent av vara så att hon helt enkelt sitter och studerar papperskorgen nedanför trappan. Faktiskt.

Kubanska på trappa

Inlägg 17 i #blogg100