Dag 8 i Havanna sken morgonsolen genom molnen, #blogg100

I morse gav jag mig iväg in till Lund i stället för att gå de vanliga 550 meterna till jobbet. Som vanligt tog jag tåget och var framme på ungefär tio minuter i lärdomsstaden. Solen sken i Lund, krokusarna lyste blåa på Clemenstorget och senare såg jag vintergäcken täcka gräsmattorna i Lundagård. Våren är på väg, det både känns och syns. Då längtar jag lite mindre tillbaka till värmen i Havanna och nöjer mig med att sträcka upp mitt ansikte mot solens strålar. Ljuvligt varmt och livgivande.

Den åttonde dagen i Havanna tog jag en bild från hotellrummets balkong mot himlen där solens strålar hittade vägen genom molnen.

Solstrålar genom moln

Inlägg 10 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 8 i Havanna sken morgonsolen genom molnen, #blogg100

  1. Sven säger:

    De är Fidel som släpper ner ljusstrålar på sitt folk 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.