Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 8 i Havanna tog jag snabbt tre foton efter varandra, #blogg100

Nej, jag åkte aldrig taxi i Havanna och inte heller några andra fordon än de kinesiska bussar som tog mig från flygplatsen i Varadero till hotellet i Havanna och tillbaka igen när semestern var slut. I stället gick jag långa promenader på mellan en och två mil per dag. Att promenera tycker jag gör det lättare att fånga de där snabba ögonblicken med kameran. I de här bilderna har jag bara vridit kameran en smula och på så sätt fångat fyra olika taxifordon som passerade på Malecón den åttonde dagens morgon.

Cykeltaxi och gul cocotaxi.

Först fångade jag en cykeltaxi och en cocotaxi.

Gul gammal taxi

Strax därefter fångade jag en av de gamla taxibilarna.

Gul ny taxi

Och till sist en av de nya taxibilarna.

Inlägg 12 i #blogg100