Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 9 i Havanna gick jag under arkaderna, #blogg100

Idag kom ljuset och solen tillbaka ordentligt till Skåne, lagom till den månatliga fotofikan som Rei anordnar i Malmö. Jag har inte varit med sedan förra året och såg fram emot att träffa fotokompisar igen. Det blev trevligt och fotopromenaden efteråt blev mycket längre än vanligt eftersom vi gick ut till Västra hamnen efter att ha fikat vid Möllevångstorget några timmar. Varmt och skönt att gå i solen, fotografera det som dök upp och småprata om allt möjligt. Vinterjackan tog jag av och njöt i solen som jag inte gjort sedan jag var i Havanna. Där var det betydligt varmare än i Malmö idag. Ändå är början på året den svalaste perioden. Jag gick förstås i skuggan så mycket jag kunde och det fungerade bra eftersom så många trottoarer var överbyggda med arkader som skuggade. På bilderna ser du några.

Brödförsäljning Arkad i pastelltoner

Man med två hundar

Inlägg 26 i #blogg100