Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 10 i Havanna gick jag på Paseo del Prado, #blogg100

På kvällen den tionde dagen strövade jag längs den långa paradgatan Paseo del Prado, eller Paseo de Martí som den också kallas. Det är en bred gata med separerade körbanor för biltrafiken och i mitten ligger en upphöjd, mycket bred gångbana som skuggas av träd och är omgärdad av en stenmur som avlöses av sittplatser med jämna mellanrum. Det är alltså en mycket behaglig plats att flanera på och många kubaner vistas här, speciellt på kvällstid.

Den här kvällen pågick något slags evenemang med unga flickor som skulle dansa i någon lokal i närheten. En av flickorna stod och tränade på stegen och jag började fotografera henne när hon blev medveten om min kamera och ställde sig fint i pose och log stort mot mig.

Flicka i dansklänning

Inlägg 53 i #blogg100