Dag 10 i Havanna pratade jag en stund med tre kvinnor som sålde souvenirer, #blogg100

På min vandring genom Havanna stötte jag på en liten, liten samling av stånd där man sålde olika souvenirer. Eftersom det snart var dags att ge sig hemåt stannade jag till och köpte några småsaker att lägga i resväskan tillbaka till Sverige. Det blev de här tre kvinnorna jag handlade av och som dessutom gärna ställde upp framför min kamera.

Tre kvinnor vis souvenirförsäljning

Inlägg 52 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 10 i Havanna pratade jag en stund med tre kvinnor som sålde souvenirer, #blogg100

  1. sven säger:

    ja du kunde ju inte åka därifrån utan att ha ngt minne med dig och bättre att handla av lokalbefolningen än i en souvenirbutik.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.