Dag 9 i Havanna läste en man Granma i en park, #blogg100

Det var mycket länge sedan jag läste en morgontidning i pappersform och ännu längre sedan jag faktiskt prenumererade på en papperstidning. Jag läser mina nyheter på datorn varje morgon. I tur och ordning blir det Skånskans Eslövssidor, Sydsvenskan och SVT:s Skåne- Sverige- och världsnyheter. Dessutom går Sveriges radios P1 på radion medan jag äter min frukost. I Havanna såg jag däremot många som satt med papperstidningen och på gatorna gick tidningsförsäljare omkring och sålde Granma. Jag bläddrade i den ett par gånger och läste några artiklar.

Man på bänk läser tidningen

Inlägg 32 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 9 i Havanna läste en man Granma i en park, #blogg100

  1. Sven säger:

    han ser väldigt fridfull ut där han sitter med sin tidning. Snygg komposition av bilden.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.