Dag 9 i Havanna såg jag en vacker blomma i ett träd, #blogg100

På min vandring i de västra delarna av Havanna så jag en man med en cykel vid några träd. Han samlade blommor i en kasse och jag kunde inte låta bli att fråga varför han plockade dem. Han förklarade att det var en blomma vars avkok var bra för hosta och så stod vi och pratade en stund om ditten och datten. Jag plåtade aldrig honom, men jag tror att det var den här blomman han plockade. Ja, åtminstone var det en blomma som såg ut ungefär så här.

Gul blomma i träd

Inlägg 37 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 9 i Havanna såg jag en vacker blomma i ett träd, #blogg100

  1. Sven säger:

    du fick inte prova avkoket? 🙂 fast det hade kanske inte hjälpt mot det du hade gått igenom då.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.