Dag 13 i Havanna köpte jag bananer för en CUC, #blogg100

Jag var ju bara tvungen att prova de kubanska bananerna innan jag for hem och stannade därför till vid det här frukt- och grönsaksståndet som låg ganska nära mitt hotell. Mannen ville att jag först skulle smaka på några olika sorters bananer innan jag handlade, för att jag därefter skulle bestämma mig. Det gjorde jag och bad sedan om bananer för en peso convertible (ca 10 kr) och fick mängder av små bananer i en påse. Jag hann faktiskt äta upp dem innan det var dags att åka hem igen.

Frukt- och grönsaksstånd Försäljaren med bananer hängande bredvid

Inlägg 87 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 13 i Havanna köpte jag bananer för en CUC, #blogg100

  1. Sven säger:

    hade de olika sorters bananer? var det storleksmässig skillnad eller smakskillnad på dem? Kul med den inställningen att man får testa först innan man handlar. Då slipper man ju bli besviken och komma tillbaka och klaga sen.

    • Susanne säger:

      Det finns ju ganska många olika sorters bananer. Små och stora. Vanliga som är färdiga att äta. Att steka eller koka. Jag provade några olika små och valde en sort som var ganska söt och smakrik. Här hemma händer det att jag köper sådana som går att steka, fast de finns inte alltid. Skär dem i mindre bitar som jag plattar till och sedan steker i lite olja. Nästan som chips. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.