Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 13 i Havanna var dagen efter att jag besökt ett fint museum, #blogg100

Detta är ingången till ett väldigt fint museum i Havanna: Museo Nacional de Bellas Artes. Den här byggnaden är en av två som tillhör samma museum och innehåller den del som skildrar Kubas egen konsthistoria. Det var en trevlig överraskning att gå runt här i flera timmar och se de olika verken i den vackra byggnaden. Kameran fick jag inte ta med in så inte förrän dagen efter, alltså den trettonde dagen, tog jag några foton på byggnaden utifrån. På bottenvåningen fick man dock fotografera men eftersom jag lämnat kameran på hotellet blev det endast några mobilfoton därifrån. De finns på mitt Instagramkonto.

Entrén till museet

Skulpturen Forma utanför entrén är gjord av Rita Longa.

Inlägg 79 i #blogg100