Dag 13 i Havanna ställde tre män upp som fotomodeller, #blogg100

Jag skulle tro att de här tre männen i sina arbetsoveraller blev ganska så förvånade och kanske rent av lite smickrade när jag frågade om jag fick ta ett foto av dem. Jag vill minnas att de undrade om jag inte hittade något vackrare. Men de log stort och lät sig avbildas.

Tre män vid Malecón

Inlägg 94 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 13 i Havanna ställde tre män upp som fotomodeller, #blogg100

  1. Sven säger:

    *hehe* ja man hade nog blivit förvånad om man varit klädd i sådan klädsel och någon kom och frågade om de fick fota mig.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.