Dag 14 i Havanna avslutas med en grupp tjejer på slagverk, #blogg100

Det här blir sista inlägget i årets blogg100 och även sista inlägget med foton från Havanna. Ärligt talat är jag ganska trött på att bara visa Kubabilder och du som tittar in här kan ju tro att jag inte fotograferat något annat sedan min Kubaresa som ju faktiskt tog slut redan i början på februari, dvs. för nästan precis fyra månader sedan, så när som på en dag. Men jag har varit ute på flera andra fototurer och plåtat en hel del av både Skåne, Köpenhamn och Italien. De bilderna kommer så småningom. Nu får du se foton från den sista dagen i Havanna då jag dröjde mig kvar på Callejón de Hamel hela eftermiddagen och lyssnade på afrokubansk rumba som fick hela kroppen att spritta. Ja, så mycket att jag lade undan kameran för att dansa, så det blev inte så många bilder härifrån som jag kanske velat ha.

En av grupperna som uppträdde var ett rent tjejband som presenterade en fantastisk föreställning med musik, sång och dans.

Trummande tjej i gult Tjejer med slagverk Tjej i orangefärgat, flätat hår

Inlägg 100 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 14 i Havanna avslutas med en grupp tjejer på slagverk, #blogg100

  1. sven säger:

    va?? lämnade du inte över kameran till någon annan så de kunde fota dig när du var uppe och dansade? 😉
    Tack för att man fått följa med dig under din Kubaresa här via bloggen och fått se många härliga bilder därifrån.

    • Susanne säger:

      Jo, jag är förundrad över att det faktiskt blev så många bilder och så mycket att berätta på bara fjorton dagar. Och det ligger faktiskt många fler färdigredigerade bilder på datorn…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.