Höstfärger i Söderåsens nationalpark

Jag gör ett uppehåll i serien med bilder från Cinque Terre för att visa några nytagna foton från Söderåsens nationalpark dit jag igår åkte på en fototur tillsammans med ungefär tjugo andra fotografer. Luftfuktigheten var upp emot hundra procent och himlen var grå. Ändå lyckades vi fånga de vackra höstfärgerna på vår vandring längs ån och upp mot Kopparhatten. Här några av mina foton.

Spegling i sjön Löv på träräcke Vattenvirvlar vid sten

Publicerat i Skåne och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Höstfärger i Söderåsens nationalpark

  1. Sven säger:

    du fick fina bilder som alltid. Jag ska väl ge mig på mina i morgon. Nu har jag bara en match kvar att göra vid, så förhoppningsvis kan jag smita in med mina Skäralid/Kopparhatten bilder emellan 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.