Bilder från Eslöv och övriga världen

Polishuset i Eslöv

Nej, polishuset här är faktiskt inte längre något polishus, I slutet på förra året flyttade polisen till Felix gamla kontorslokaler som blivit tomma efter att delar av gamla Felix flyttat till Malmö. Förresten heter ju Felix inte längre Felix utan Orkla. Ingenting är längre som det var förr. Fast jag tror att Felix tomatketchup fortfarande heter Felix och att den ursprungliga produkten som Herbert Felix tog med sig när han kom till Sverige också fått behålla hans namn. Vet du vilken produkt det är?

Nu ska i alla fall det gamla polishuset få fler våningar och bli ett vanligt hyreshus med lägenheter. Här ser du hur det såg ut för drygt två veckor sedan. Då, när det fanns lite vitt på marken. Och tänka sig, inte heller det vita finns idag kvar. Vi lever verkligen i en föränderlig tid.

Lyftkran och skylt med arbete pågår vid det gamla polishuset.