Is på Trollsjön i Eslöv

I Eslöv har vi en liten fågelsjö vid namn Trollsjön. Det är nog den plats Eslövsborna besöker mest i stan. Här anordnas valborgsfirande, midsommarfirande, musikevenemang, bioföreställningar, studentavslutningar och mycket annat. Barnfamiljer kommer hit för att mata änderna. Ungdomar umgås här på sommarkvällarna. Hundarna rastas och motionärerna springer runt sjön. Frisbeegolf spelas och glass i strut äts här. Och ibland på vintern, om det blir riktigt kallt, fryser sjöns yta till is och en helt annan aktivitet kan ske på sjön: skridskoåkning. Så blev det igår då jag passerade förbi Trollsjön där Fritidsbanken lånade ut skridskor till dem som inga hade.

Skridskoåkare på Trollsjön

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Is på Trollsjön i Eslöv

  1. Sven säger:

    ja du, det är MÅNGA år sen man åkte skrillor där 🙂 men kul att se att det fortfarande finns aktivitet där när det är fruset.

    • Susanne säger:

      Jo, det var en herrans massa år sedan jag själv åkte, men när mina söner var små hände det att jag följde med dem när de åkte. Det är inte så väldigt länge sedan. Eller det kanske det var.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.