Alnarp en vårdag i april

I förmiddags fick jag ett sms från Sven som undrade om jag ville följa med en sväng till Alnarp och det hade jag, så någon timme senare strövade vi runt bland växter, bin, humlor, fåglar och en massa andra mänskliga besökare som liksom oss ville njuta av det sköna vårvädret. På de här bilderna ser du några av de senare.

Barn som sitter på en trädstam Man som ligger i gräset mellan träd

Publicerat i Skåne och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Alnarp en vårdag i april

  1. Sven säger:

    Hej Susanne, tack för sällskapet i parken. Ser att du redan hunnit med att göra vid några foton, jag har bara hunnit tanka in mina än så länge 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.