Möjligt partisamarbete?

I lördags, dagen före valdagen, när jag tog med mig kameran till Stora torg mötte jag bl.a. den här kvinnan och pojken i hennes sällskap. Hon hade samlat på sig några ballonger och precis fått en tygkasse av moderaterna när jag hajade till inför de olika ballongerna. Nu efter att valet är avslutat och vi endast väntar på valdagens förtidsröster och de röster som kommer från utlandet (däribland mina söners) undrar jag om det skulle kunna bli ett partisamarbete enligt vad den här väljaren verkar vilja ha. Vad tror du? Nej, jag tror faktiskt inte det blir så, med tanke på aversionen mellan två av de partierna men klart är i alla fall att samarbete över de traditionella partigränserna måste till för att beslut ska kunna tas, på alla politiska nivåer.

Pojke och kvinna med partiballonger och tygkasse.

Centerpartiet, socialdemokraterna, vänsterpartiet och moderaterna i handfast samarbete.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Möjligt partisamarbete?

 1. Sven säger:

  får se om PostNord lyckas leverera rösterna eller om de hittas i en buske eller i en sopcontainer om 6 månader 🙂

  • Susanne säger:

   Äsch, nu ska du inte vara så pessimistisk. 😉
   (Fast jag ska kolla med Länsstyrelsen som har hand om röstlängden. När de väl har fått klart rösträkningen.)

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.