Vandring vid Kavli

Idag har jag varit ute i regnet och blåsten för att titta på hus. Bland annat gick jag förbi det här huset på Kvarngatan. Ja, Kvarngatan hade faktiskt en kvarn förr i tiden, men den brann ner 1985 och finns inte mer. Det brann här i närheten en gång till för inte så många år sedan.

Längs Kvarngatan finns bl.a. det här huset där Kavli håller till. Fotot tog jag i mitten på september, för idag ville jag inte ta ut min kamera. Då var det fler än jag som var ute, men jag tror inte att den här lilla krabaten tittade på hus. Hen nosade nog lite på omgivningen på annat sätt.

Hus med Kavliskylt och en hund som går längs väggen.

Publicerat i Eslöv och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Vandring vid Kavli

  1. Sven säger:

    luktar lite bättre där nu än när Salubrin doften strömmade ut 🙂

    • Susanne säger:

      Nu luktar det ju ingenting, eller åtminstone som Eslöv i övrigt, eller sötsliskigt om Örtofta är igång med sockerproduktionen. Så du gillar inte salubrinlukt? 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.