Slingrigt i Alnarp

Ibland när jag är ute med min kamera stannar jag till lite extra och letar detaljer eller skuggor och speglingar. Det är inte alltid jag hittar dem men gör jag det blir det ofta ett klick eller fler på avtryckaren. De här slingrande växterna tyckte jag avtecknade sig så fint mot den rena bakgrunden så det blev en bild.

Två grenar med blad som slingrar sig runt varandra.

Publicerat i Blommor och blad och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Slingrigt i Alnarp

  1. Sven Larsson säger:

    tänkte först att detta var nog tagit inne i den där gången vid blommorna men efter lite mer övervägande så känns det som att denna bilden tog du när vi var ute och gick i gångarna bland träden istället. Bra upptäckt och väl fångat.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.