Åter ett besök vid Cascina Antonia

För drygt en vecka sedan kom jag hem efter ett kort besök i Italien. Eftersom jag åkte med SAS blev jag tvungen att boka om hemresan p.g.a. pilotstrejken som nyss avslutats så dagen innan den började flög jag hem. Det blev inte så många foton från mitt besök men jag hann i alla fall gå till min fotofavoritplats för att se hur det stod till med ruinen Cascina Antonia. För första gången lyckades jag också ta mig in innanför stängslet eftersom någon hade gjort en öppning i det. Och förstås hade ruinen förfallit än mer.

Ruin överväxt av grönska

Publicerat i Italien och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Åter ett besök vid Cascina Antonia

  1. Sven Larsson säger:

    tog du dig in obehrig på tomten? 😉 Även om den förfallit lite mer för varje gång du är där, så är det kul att se att byggnaden faktiskt fortfarande står kvar där och inte har raserats.

    • Susanne säger:

      Några stenar färre och fönsterluckor som ramlat ner. Obehörig? Njae, jag tycker jag kan anses vara behörig efter alla dessa år av dokumenterande av förfallet. 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.