Malmö Opera på Malmö Pride

Malmö firade Pride med en stor parad igår och flera organisationer och politiska partier deltog i tåget som ringlade fram längs Malmös gator, flankerade av mängder av åskådare. Jag var där med fotokompisen Sven och förevigade en del av det som pågick och följde även med in i Folkets park där det blev musik och sång, ja, även operasång och allsång. Malmö Opera hade en vagn som deltog i paraden och på Malmö Opera hittar man Rickard Söderberg som ledde allsången i parken. En av sångerna var den gamla slagdängan Vill ni se en stjärna och förstås kom Zarah Leander då upp på scen för att sjunga.

Pridedeltagare i Malmö Operas vagn

Några av Malmö Operas deltagare i paraden.

Rickard Söderberg sjunger

Rickard Söderberg har en fantastisk röst.

Zarah Leander

Vem som dolde sig bakom förklädnaden förstod jag aldrig, men rösten var otroligt lik Zarah Leanders.

Publicerat i Malmö och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Malmö Opera på Malmö Pride

  1. Sven Larsson säger:

    då fick du till en mängd fler bilder inne i Folketspark då, då slog du mig med hästlängder i antal bilder denna gången också 🙂 Men visst var det trevligt, varmt och många fototillfällen i alla fall.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.