Malmö Opera i Eslöv

Det  var ett tag sen sist men nu kommer några bilder jag tog i slutet på juli. De har legat färdiga för publicering ett par veckor men hur det är så har jag inte fått tummarna loss att publicera något.

Det var den 27 juli Malmö Opera kom till vår lilla stad med sin lastbilsföreställning och roade publiken som satt sig på Stora torg för att njuta av skönsång. Det blev dock ingen operasång utan i stället mängder av musikalsånger varvat med monologer och dialoger av Oscar, Sara och Michael.

Lastbilen och en del av publiken

Det var många Eslövsbor som tagit sig till torget, en del med egna stolar, andra utan.

Ett av framförandena skedde från lastbilens tak där Oscar efteråt fick många varma applåder.

Publik i regn

Mitt i föreställningen kom en rejäl regnskur och plötsligt hade många täckt över sig med plast. Jag däremot blev blöt.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Malmö Opera i Eslöv

  1. Sven Larsson säger:

    och du hade regnskydd till kameran också? 😉 jag missade gå på den föreställningen tyvärr, men kul att se dina bilder därifrån.

    • Susanne säger:

      Näpp, kameran har inget regnskydd så jag fick skyla den så gott jag kunde genom att bocka mig över den. Som tur var så slutade det regna ganska snart.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.