Öppet hus på Carl Engström-skolan

I förmiddags cyklade jag iväg till vår nya gymnasieskola som visades för allmänheten. Det var säkert bortåt tusen personer som förutom mig ville se skolan från insidan, men ändå kändes det aldrig trångt. Skolan är öppen och ljus och har i stort sett bara runda former, något jag verkligen gillar i arkitekturväg. På nedre botten finns ett stort atrium som sträcker sig fyra våningar upp mot ett stort takfönster. Ljuset är närvarande överallt och speciellt idag då solen sken och kastade skuggor på alla möjliga håll. Min kamera gick varm och här ser du tre av de foton som fastnade.

På fjärde våningen finns en terrass med sedumtak där man kan njuta av utsikten mot omgivningarna.

Från fjärde våningen har man den här utsikten neråt mot bottenplan.

Det var svårt att fånga alla former men här gjorde jag ett försök från tredje våningen.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.