För tre år sedan i Albiate…

… såg det ut så här vid kyrkan i byn. Om några dagar ska jag dit igen för att se om det är sig likt. Fast det vet jag ju redan att åtminstone en sak inte är sig lik. Någon fattas där och jag kommer att sakna henne än mer än vad jag gör nu. Men så är livet – det tar slut en dag för oss alla. Det ska i alla fall bli väldigt skönt att åka dit och träffa alla andra som ännu inte nått slutet. Jag längtar efter dem.

Albiates kyrka i kvällsljus och med juldekorationer

Publicerat i Italien och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to För tre år sedan i Albiate…

  1. Sven Larsson säger:

    har du lyckats få en ny bild från samma område så man kan se om det är någon skillnad på 3 år? 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.