Nu är det jul igen…

Nej, ännu är det inte jul utan än så länge bara första advent, denna den första söndagen i december. Inget regn i sikte, vindstilla, himlen hyfsat ljus och julskyltning i centrum. Som bäddat för att ge mig ut med kameran för att försöka fånga folkvimlet (nåja, på Södergatan var det lite folk, men inte på andra platser). Det blev inte så många foton som fastnade för jag träffade flera bekanta som jag ju var tvungen att stanna och prata med. Fast en del såg jag inte med en gång trots att de vinkade åt mig och messade mig på mobilen. Först nu efteråt, när jag laddade upp mina få foton på datorn, upptäckte jag att där står ju min syster med man och son bortanför granen.

Hotell Stensson och julgranen på Stora torg

Den röda mössan tillhör min svåger och den vita jackan min syster. Deras son är för liten för att synas på det här avståndet.

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Nu är det jul igen…

  1. Sven Larsson säger:

    funderade ett tag på att höra av mig och fråga dig om du skulle ut och fota, men sen tänkte jag att ”nä det är väl ingen ute i alla fall”, men nu inser jag att jag SKULLE ha hört av mig i alla fall.

    • Susanne säger:

      Njae, det var verkligen inte så många ute och strosade. Och som jag skrev blev det inte så mycket fotat ändå utan mest prat med bekanta. Och jag kunde ju hört av mig till dig också förstås. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.