Nyårshälsning från Italien

Det nya decenniet närmar sig med stormsteg. Redan har det passerat datumgränsen och är på väg till oss i Europa. Om sex timmar är det här och det är alltså dags för mig att önska dig som ännu följer mina fåtal inlägg ett gott slut på 2019 och ett fint år 2020 med det här alldeles nytagna fotot av kvistarna som syns lite överallt i byn. Jag tycker det ser ut som om någon hängt taggiga bollar som juldekorationer på de kala grenarna.

Taggiga bollar på grenar och texten "Gott Nytt 202"

Publicerat i Italien och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Nyårshälsning från Italien

 1. Sven Larsson säger:

  ja inte har jag släppt din blog än 🙂 Kul att vi lyckades få en fototräff direkt i början av det nya seklet.

  • Susanne säger:

   Ja, det är ju roligt att någon (=du) kommenterar här för annars hade jag kanske tappat sugen helt och hållet. 🙂
   (Nä, förresten, det tror jag inte.)

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.