Var är biblioteket?

Tog en liten fotopromenad i stan i eftermiddags för at titta till alla byggnationer som ställer till det för framkomligheten. På kvarteret Slaktaren på Norregatan ska det byggas höga hus och biblioteket är lite svårt att hitta för alla avspärrningar.

Stor skylt vid stängsel, där det förklaras att biblioteket är öppet som vanligt men att ingången är dold.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Var är biblioteket?

  1. Sven Larsson säger:

    Själv så blev det handbollsfotografering i går, så ovanligt eller hur? 🙂 biblioteket lägger man knappt märke till numera även om man kommer cyklande förbi det, precis som du säger, pga alla byggstaket och sådant.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.