Malmöspegling

I eftermiddags kom jag hem från Malmö dit jag åkte i morse med tåget. Det var dags för den månatliga fotofikan på Coffee Square vid Möllevångstorget. Jag hade fått en reservplats men det visade sig att inte så många som anmält sig ändå dök upp. Nåja, vi var ändå ungefär femton fotografer som slog oss ner vid borden, köpte en rejäl frukost med våffla som avslutning och förstås pratade om ditten och datten i två timmar innan vi i sakta mak promenerade mot centralstationen, fortsatt småpratande medan vi då och då höjde våra kameror mot något motiv, Som vanligt mycket trevligt att träffa alla nya och gamla bekanta.

Speglingar i skyltfönster

De två männen ser också ut att vara speglingar

Publicerat i Malmö och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Malmöspegling

 1. Sven säger:

  tänkte först säga till dig att det var handboll vid 14.00 idag (EHF) men så kom jag på att det var fotofika så du var säkert där så då hade du inte tid men handbollen. Och tur var nog det (även om det var torrt inne i hallen i alla fall) men de spelade riktigt dåligt idag.
  Använder du LR på iPaden när du redigerar?

  • Susanne säger:

   Jo, använder Lignhtroom, men sedan måste jag skala ner fotot för att det ska passa för publicering och då får jag inte till kvaliteten. Kan ju inte publicera alltför tunga bilder här så de måste komprimeras. Fick ändå till det någorlunda med Photoshop på paddan, men sen strulade wordpress i stället. 🙁

   • Sven säger:

    det jag har problem med, när det gäller LR för paddan, är att i vnaliga LR kan du ju exportera bilderna och få dem i rätt storlek och sånt, men den möjligheten har man inte i LR för paddan. brukar däremot gladligen använda LR för paddan för att gallra bilder, det går mycket snabbare än LR på datorn. =)

    • Susanne säger:

     Jag hittade en inställning i Photoshop Express där man kan komprimera foton efter att ha exporterat dem från Lightroom, men sen, som sagt var, strulade wordpress på paddan och förvrängde fotona så jag fick gå in i koden och rätta till.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.