Vår i Abullahagen

Våren har nu kommit på allvar till Skåne och jag for ut på cykeln i omgivningarna runt stan. På vägen hem tog jag en tur in i Abullahagen och gick runt med min kamera en bra stund. Oftast när jag varit där tidigare har jag inte mött en enda människa, men idag var det nästan fullt av folk överallt. Nej, inte fullt, men jag mötte ett par barnfamiljer och några som var ute med sina hundar. Och ja, hundarna var kopplade, vilket de måste vara i ett naturreservat som ju Abullahagen är. Så här ser det ut när man kommit in några meter på området.

Stig inramad av lutande träd

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Vår i Abullahagen

 1. Carl-Gunnar Ryberg säger:

  Härligt att Abullahagen finns kvar. Är det för tidigt med backsippor? Dessa växte där för länge sedan.
  Som alltid fin bild!

 2. Sven Larsson säger:

  det blir riktigt snyggt där i vårt eget lilla naturreservat i Eslöv. Jag brukar aldrig hitta de där platserna där man får sånna här snygga kompositioner.

  • Susanne säger:

   Gäller att stå stilla ett tag och titta på linjer och mönster och så ser man plötsligt något intressant. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.