Långa kärr

Igår förmiddags, som var en söndag, for jag ut med min cykel redan före klockan nio. Det blev först en lång cykelrunda öster om Eslöv och på vägen hem stannade jag åter till i Abullahagen. Nästan alldeles ensam var jag den här förmiddagen och njöt av fågelkvittret runt mig. Det finns gott om fåglar vid Långa kärr som också lockar fågelskådare. Vid bron in mot Abullahagen växer ett fågelbärsträd som just nu blommar så vackert. Jag fick lära mig att det är ett sådant träd när jag publicerade en blommande kvist för en vecka sedan.

Kvist med blommande fågelbär ovan vatten

Publicerat i Eslöv och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Långa kärr

  1. Sven Larsson säger:

    Vad har du sett för fåglar där? Eller det har bara blivit blommor och träd än så länge?

    • Susanne säger:

      Inte är jag någon ornitolog precis, men duvor, koltrastar, kajor, kråkor, blåmesar, änder och strandskator har jag sett där. Svåra att fånga med kameran bara.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.