Pilen vid Ellinge

Det blev en något sen cykelrunda i kväll och den blev också lite kortare än vanligt, bara strax under milen. Jag blev sittande vid jobbdatorn lite för länge och så for kvällen iväg. Det är lätt det blir så när det är så ljust på kvällarna. Ännu jobbar jag som så många andra hemma, nu på sjätte veckan, och det blir lite för mycket stillasittande, så därför försöker jag komma ut med cykeln innan det skymmer.

I kväll cyklade jag förbi det här pilträdet, men bilden är från i söndags eftersom jag inte tog med mig kameran i kväll.

Pilträd vid landsvägen

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Pilen vid Ellinge

  1. Sven Larsson säger:

    Vad är det du säger?? Hade du INTE kameran med dig?? 😉 kan ju vara skönt att få cykla runt UTAN kameran också ibland.

    • Susanne säger:

      Stämmer. Ibland får den stanna hemma så att jag cyklar på utan att stanna. Fast ofta händer det att jag ångrar att jag inte tog med den eftersom jag ändå ser något jag skulle vilja fotografera.

  2. Skånes skönhet i ett nötskal.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.