Trädet i Abullahagen

Vanligtvis brukar jag gå på spinning två eller tre gånger i veckan, men nu är ju inget som vanligt längre, utan helt andra tider, så jag har övergett Friskis & Svettis inomhuscykling och försöker i stället ta mig ut i naturen och cykla även om det inte ger samma motion. Ibland har jag med mig stora kameran, ibland bara mobilen. Just idag tog jag en runda på cykeln utanför stan och passerade Abullahagen längs infartsvägen från Gryby. Som alltid när jag kommer den här vägen brukar jag stanna för att fotografera ett ensamt träd jag tycker står så vackert där inne i naturreservatet. Fotona på trädet har blivit många under årens lopp. Just den här bilden tog jag förra lördagen då jag också passerade mitt favoritträd.

Ensamt träd innanför staket

Publicerat i Eslöv och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Trädet i Abullahagen

 1. Carl-Gunnar Ryberg säger:

  Snyggt! Vad är det för trädart?

  • Susanne säger:

   Hmm, det vet jag faktiskt inte. Håller avståndet numera så jag har inte kommit så nära att jag kunnat studera det ordentligt. Dessutom är jag ingen vidare botaniker. 🙂

 2. Sven Larsson säger:

  blir en del bilder från Abullahagen nu 🙂 själv så har jag inte rört kameran på ett tag förrän i går, då åkte jag och två kollegor till Vombs ängar. Det var verkligen kul att komma iväg och fota ett litet tag igen. Nästa gång kameran kommer användas blir här hemma då jag ska försöka få till något som jag kan få upp på köksväggen sen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.